657 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebotercitroensapeigemberpoedergroentebouillonkaneelkippenbouillonknoflookkorianderolieolijfoliepeperpeterseliesojasausspecerijensuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met bier geglaceerde zwarte bonen op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
appaloosabonen, bier, chilibonen, chilipoeder, duivenerwten, gefermenteerde zwarte sojabonen, gemberwortel, honing, knoflook, melasse, olijfolie, peper, pintobonen, sojasaus, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kedgeree

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, ei, geelwortelpoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karnemelk, laurier, pimentbessen, puy-linzen, ui en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Ketchup

Ingrediënten:
azijn, gember, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, paprikapoeder, peper, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke kip

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, gedroogde chilipeper, gember, groene paprika, kippenbout, knoflook, pecannoten, peper, rijstwijn, suiker, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Lotuswortel gevuld met kip

Ingrediënten:
bosui, ei, gember, kipfilet, lotuswortel, olie, peper, scampi, sesamzaad, waterkastanje, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Ganzenlever met pijnboompitten

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, ganzenlever, gember, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gevulde scampi in een sesamjasje

Ingrediënten:
bloem, bosui, chinese champignons, eigeel, eiwit, gember, loempiavellen, peper, pijnboompitten, rijstwijn, scampi, sesamzaad, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kipfilet met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bosui, eierdooier, gember, groene paprika, kipfilet, olie, peper, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Lamscarre

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, knoflook, lamscarre, peper, rijstwijn, rode paprika, ui, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...