Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, dille, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, peper, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: