Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij kung pao kip
- Ingrediënten:
- chilisaus, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïzena, rijstazijn, suiker, water en wijnazijn
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bruine basterdsuiker, bruine suiker, ei, gember, groene paprika, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, oestersaus, olie, peper, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sherry, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: