228 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemeigemberhoningknoflookkomkommerkorianderlimoenmaïzenaolieolijfoliepeperrijstazijnsojasaussuikertaugéuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ramen met varkensbuik

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, knoflook, lente-ui, mirin, nanami togarashi, norivel, rode miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ei, varkensbouillon, varkensbuik, witte miso en witte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Marokkaanse kikkererwten burgertjes met romige wortelsaus

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde abrikozen, groentebouillontablet, kikkererwten, kikkererwtenmeel, knoflook, komijn, peper, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, sesamzaad, slagroom, tuinkers, ui, volle melk, water, winterwortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Favabonen paté

Ingrediënten:
citroensap, favabonen, gekiemde erwten, groentebouillontablet, honing, knoflook, pitten, plantaardige olie, rode zoete puntpaprika, slablaadjes, tijm, ui, zaden, zeezout en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:

Sushi met gemengde linzenkiemen

Ingrediënten:
kikkoman sojasaus, komkommer, linzenkiemen, norivel, plantaardige olie, sesamzaad, taugé, ui, zoete chilisaus en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante garnalensalade

Ingrediënten:
babymaiskolf, bieslook, citroengras, gember, groene peper, knoflook, lente ui, mihoen, peultjes, rijstazijn, rode peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, thaise vissaus en tijgergarnalen

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Misosoep

Ingrediënten:
aonori gedroogde zeewiervlokken, bamboespruit, dashi-bouillon, gedroogde chilipeper, gedroogde sinaasappelschil, gerst-miso mugi-miso, lente-ui, lijnzaad, maanzaad, olie, sansho-peper, sesamzaad, shii-takes, witte asperge en wortel

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Amarant-wortelschijven

Ingrediënten:
amarant, bergkaas, bloem, ei, groentefond, hazelnoot, olie, peterselie, sesamzaad, ui, witte peper en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Bokkeumbap gebakken Kimchi-rijst

Ingrediënten:
bosui, ei, gele ui, geroosterd zeewier, gochujang, kim, kimchi, kimchi-vocht, knoflook, nori, olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
rijst
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Ssamjang-saus en andere bijgerechten

Ingrediënten:
bosui, doenjang bonenpasta, gele ui, gochujang chilipasta, honing, japanse sojasaus, knoflook, limoen, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, walnootsaus en zilverui

Keuken:
Koreaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tare dipsauzen

Ingrediënten:
bosui, citroensap, dashi, eidooier, gele ui, knoflook, mirin, rettich, rode miso, sesamolie, sesamzaad, wasabi en yuzusap

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...