Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Muffins met dubbel chocolade
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, pure chocolade en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak / chocolade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, cacao, chocolade, eidooier, fijne kristalsuiker, griessuiker, kaneel, koekjes, kristalsuiker, melk, poedersuiker, room, slagroom, suiker, taart, vanille, vanillesuiker, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Okoko recepten: