Recept uit de snelle keuken:
Peterseliesoep
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloemige aardappels, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, radijsjes, slagroom, versgemalen zwarte peper en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: