Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bloemkool, boter, citroen, citroensap, deeg, ei, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: