Recept uit Deutsche Küche:
Lavassaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, droge vermout, gevogeltefond, knolselderij, lavas, room, sjalotten, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Duits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dille, ei, eidooier, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit De kunst van het koken: