840 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeiknoflookkorianderlaurierlente-uiolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreirode uisjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bieslook, gember, groentebouillon, lente ui, peper, sesamolie, tofu, wontonvellen en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met ponzu

Ingrediënten:
borlottibonen, daikon, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, champignons, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, shiitake, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Cipolle baslamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, groentebouillon, knoflook, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met zeegroente

Ingrediënten:
dashi, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, lente-ui, maïsolie, nori, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quinoa met zijdezachte kool

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chinese kool, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, kool, lente ui, melassestroop, peper, quinoa, savooiekool en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
vegan / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met doperwten en mascarpone

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, bosui, doperwten, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, mascarpone, olijfolie, pecorino, peper, prei, ui, witte wijn en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met zeewier

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, hijiki, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, sojasaus, tuinboon, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met kombu-dashi of sojasaus

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon, winterwortel en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kersen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kersen, kruidnagel, laurier, maïsolie, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Vietnamese noedelsoep met gestoomde eend

Ingrediënten:
bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische pindasoep uit Virginia

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, pinda, groentebouillon, laurier, pindakaas met stukjes pinda, russet aardappel, sojamelk, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Zomerse erwten groentesoep

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, gele spliterwten, groentebouillon, laurier, peper, tijm, ui, wortel en zachte geitenkaas

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Maak-je-groentela-leeg-soep

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bleekselderij, broccoli, doperwten, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, pastis, prei, rucola, ui, venkel, water en zwarte peper

Soort:
groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Couscous en moghrabieh met ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, couscous, dragon, groentebouillon, grof zeezout, kippenbouillon, labne, mograbiah, nigellazaad, olijfolie, pomodori, romatomaten, ruwe rietsuiker, saffraan, ui en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groentebouillon, risottorijst, rucola, tomatensaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesoep met gember

Ingrediënten:
agavediksap, babyspinazie, gemberwortel, groene thaise currypasta, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente-ui, limoen en peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Aardappel Preisoep

Ingrediënten:
bieslook, dille, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, lente-ui, olijfolie, peper, prei en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Varnishkes

Ingrediënten:
boter, eiertagliatelle, groentebouillon, kasja, neutrale olie, peper, schelpjespasta, ui, vlinderpasta en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Senegalese pindasoep

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, cayennepeper, druivenpitolie, gember, pinda, groentebouillon, koolrabi, maïsolie, pindakaas, pruimtomaat, rode ui, stevige tofu, tomaat uit blik, yam, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Senegalees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...