Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Babi kalimantan (Gekruuid varkensvlees uit Kalimantan)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, hamlappen, knoflook, kruidnagel, peper, ui en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: