41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbulgurchampignoncheddareigele paprikagroene chilipepergroentebouillonknoflookkoriandermaïsolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikaslagroomsojasaustijmuizoutzure roomzwarte bonen
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bulgurchili

Ingrediënten:
bulgur, champignons, chilipeper, koriander, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode kidneybonen, rode paprika, runderbouillonblokje, sojasaus, tijm, tomatensap, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse tortillalasagne met guacomole

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, guacamole, knoflook, koriander, maïs, maïstortilla, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse tortillalasagne

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïs, maïstortilla, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Lasagne met champignons en ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, champignons, gedroogd eekhoorntjesbrood, geel pastadeeg, gekookte ham, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Bleekselderij, champignons, roerei en mie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, chinese eiermie, ei, knoflook, lichte chinese sojasaus, olie, peper, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bahmi met groenten en kip - bahmi koewah

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, eiermie, groene paprika, ketjap benteng manis, kip, knoflook, noorse garnalen, oelek, olie, prei, rode paprika, rode spaanse peper, taugé, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse garnalen, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Chinees
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 2 - bahmi djawa 2

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, chinese mie, djahé, groene spaanse peper, hollandse garnalen, kippenbout, knoflook, olie, peper, prei, rode spaanse peper, sambal badjak, sambal oelek, ui, verse bieslook en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles