523 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembouilloncourgettedroge witte wijneigroentebouillonkaaskippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige olierisottorijsttijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Risotto met radicchio

Ingrediënten:
belegen geitenkaas, belegen schapenkaas, boter, cranberries, groentebouillon, havermoutvlokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, radicchio, sjalot en zout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto met geblakerde prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, groentebouillon, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Risotto met gegrilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, dragon, gedroogd eekhoorntjesbrood, kervel, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, ui, wilde paddenstoelen, witte vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Flespompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge vermout, extra vierge-olijfolie, flespompoen, laurier, parmezaanse kaas, peperkorrels, risottorijst, salie, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgettebloemensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, courgettebloemen, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperges, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, gehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, spaghetti, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...