Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloembotercitroensapeigemberknoflookkoriandermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepreisjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crocchette met aardappel & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloemige aardappel, citroen, ei, olie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Soft shell krab in parmezaanbeslag met venkelsalade

Ingrediënten:
ei, ijswater, mayonaise, natriumbicarbonaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, soft shell krab, tipo 00-bloem, venkelknol, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Bladcichorei met ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladcichorei, chiliflakes, cicoria, dijonmosterd, eidooier, knoflookolie, plantaardige olie, rodewijnazijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Gourgettefrietjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, fijn zout, melk, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Zuurkoolkroketjes Met Gin Mayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, arachideolie, eieren, mosterd, bloem, boter, gin, gin-mayonaise, kruimige aardappels, panko, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:

Inktvis Met Sumak En Sushi Azijnpoeder

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, eiwitten, inktvisjes, peper, sumak, sushi-azijnpoeder, zoete-aardappelzetmeel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Kipfilet met amandelen

Ingrediënten:
amandel, bosui, eierdooier, gember, groene paprika, kipfilet, olie, peper, rijstwijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Chicken pie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, foelie, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olie, ui, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Gevulde koolrolletjes

Ingrediënten:
ei, groene kool, half-om-halfgehakt, knoflook, olie, peper, rijst, tomatensap, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

“I feel lucky”

Ingrediënten:
crème fraîche, gegrilde paprika, kipfilet, knoflook, olie, peper, pesto en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sint-jakobsvruchten met asperges

Ingrediënten:
groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Keizerlijke ribbetjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, varkensribbetjes, water, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Soep met rundvlees

Ingrediënten:
basilicum, bouillon, courgette, ei, olie, peper, runderfilet, sesamolie, sojaolie, sojasaus, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met vijf exotische kruiden

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, scampi, sluimererwten, suiker, tomatenpuree, ui, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...