586 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baking sodabasterdsuikerbloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroencitroenraspcitroensapeifijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermelkpoedersuikerpure chocoladeslagroomtarwebloemvanillesuikerwaterzelfrijzend bakmeelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Schoenlapperstaart met gemengde bosvruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, appel, bakpoeder, bosvruchten, boter, fijne havervlokken, fijne kristalsuiker, kaneel, karnemelk, maïzena, suiker, volkorenbloem en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Braziliaanse tranendonuts

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cachaca, ei, kaneel, karnemelk, lichtbruine suiker, lichte rum, limoen, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappel, single cream, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Appelcake uit Dorset - Dorset apple cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cox-appels, ei, eigeel, foelie, karnemelk, laurierblad, melk, rietsuiker, volvette room en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Omgekeerde pruimen-rozemarijncake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, donkere basterdsuiker, ei, karnemelk, ongezouten roomboter, pruimen, rozemarijn, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Omgekeerde verse ananascake

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, bloem, donkere basterdsuiker, ei, karnemelk, ongezouten roomboter, rozemarijn, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Omgekeerde zoete groenetomatencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, donkere basterdsuiker, ei, karnemelk, ongezouten roomboter, pruimen, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Perentaart

Ingrediënten:
agavesiroop, ahornsiroop, amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenschil, ei, handpeer, kaneel, karnemelk, ruwe suiker, vanillericotta en volkorenbloem

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Love your lunch:

Bessenmuffins

Ingrediënten:
baking soda, bakpoeder, bessen, eieren, boter, karnemelk, kristalsuiker, tarwebloem, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Love your lunch:

Citroenmuffins met maanzaad

Ingrediënten:
baking soda, bakpoeder, bessen, eieren, boter, karnemelk, kristalsuiker, maanzaad, tarwebloem, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Speculaasjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, karnemelk, koekkruimels, melk, patentbloem, speculaaskruiden, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Koffiecake met hazelnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijne kristalsuiker, hazelnoot, karnemelk, koffie essence, maïsolie, mascarpone, oploskoffie, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Ontbijt / brunch / lunch uit Home Made winter:

Havermout & fruitscones

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, gedroogde appel, gedroogde peer, havermout, karnemelk, poedersuiker, sinaasappelrasp, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Home Made winter:

Irish whiskey soda bread

Ingrediënten:
baking soda, bakpoeder, bloem, boter, ei, ierse whiskey, karnemelk, karwijzaad, krenten, rozijnen, suiker en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Havermoutscones met hangop

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, havermout, karnemelk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappel, slagroom, volle yoghurt en zelfrijzend bakmeel

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Amandel-dadelcupcake met pralinétopping

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke amandelen, bloem, boter, citroensap, dadels, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, melk, poedersuiker, witte basterdsuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocoladechips, druivenpitolie, ei, karnemelk, maïsolie, melk, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...