Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisbereiding hartige souffle
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, bloem, boter, broodkruim, ei, kaas, kruiden en specerijen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, brood, cayennepeper, ei, eidooier, kaas, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, room, specerijen, spinazie, suiker, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Pannenkoeken:
Snacks en tussendoortjes / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: