Recept van Simone's Kitchen:
Gebraden rosbief met een korst van basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, eiwit, knoflook, limoen, bier, panko, peterselie, rosbief, runderfond, tijm en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Simone's Kitchen:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: