Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladerdeeg, bloem, boter, brood, champignon, citroensap, deeg, ei, emmental geraspt, gemalen kaas, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: