Pasteitjes met garnalen - vol-au-vent con gli scampi

Je vindt dit recept op pagina 228 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koninginnenhapjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pasteitjes met kip - vol-au-vent al pollo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Kardinaalspasteitjes

Een recept uit Schonherr - Koude keuken