782 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloembotercitroeneieidooiergemberknoflookkomkommerkorianderlimoensapmelkmosterdolieolijfoliepeperpeterselieplantaardige oliesambal oeleksjalotsuikertomaatuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, cognac, dijonmosterd, ei, kropsla, rauwe ongepelde garnalen, tomatenpuree, worcestersaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Kweepeer-alioli

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, membrillo, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Mayonaise met tomaat zonder ei

Ingrediënten:
amandelen, bleekselderij, citroensap, melk, tomatenpuree, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heek uit de oven

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, heekfilet, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Aangeklede bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, citroensap, ei, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Omelet met champignons,

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, ei, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Snelle heek

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, heekmoot, knoflook, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

gefrituurde zeebaars

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool met bechamel

Ingrediënten:
bloemkool, boter, citroensap, gruyère, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zachte rundvleescurry met kokos en rijst

Ingrediënten:
bosui, citroensap, kokosmelk, magere runderlappen, peper, thaise basilicumpasta, verse basilicum, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Koude rijst met tonijn en mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, kortkorrelige rijst, slablaadje, tomaat, tonijn uit blik, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Hazenbout met cranberrycompote

Ingrediënten:
boter, citroensap, cognac, cranberrycompote, hazenbouten, mosterd, peper, slagroom, tl geraspte citroenschil, verse tijm, wildfond, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde heekfilets met groene mayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, broodkruim, citroensap, ei, heekfilet, kappertjes, melk, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...