533 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereigembergroentebouillonkippenbouillonknoflookkorianderolieolijfoliepaddestoelpeperpeterseliesesamoliesojasaussuikertijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoomde rijstrolletjes

Ingrediënten:
citroensap, droge sherry, gedroogde chinese champignons, koriander, kropsla, lente ui, lichte sojasaus, munt, rode peper, ronde rijstpapiervellen, suiker, tahoe, wijnazijn en winterwortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Noedelsalade

Ingrediënten:
broccoli, cashewnoten, japanse sojasaus, lente ui, limoensap, olie, rijstnoedels, rode chilipeper, shiitake, suiker en thaise vissaus

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sukiyaki

Ingrediënten:
bieflappen, droge witte wijn, ei, japanse sojasaus, lente ui, maïsolie, medium sherry, mirin, sake, shiitake, somen, suiker, tahoe en wilde spinaziebladeren

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, meiraap, olijfolie, peterselie, prei, shiitake, tijm, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Waanzinnige ingemaakte en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
aubergines, ciderazijn, courgette, extra vierge olijfolie, paddestoel, knoflook, laurierblaadjes, munt, oregano, paprika's, rood spaans pepertje, rozemarijn, tijm, uitjes, venkelknol, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Yuzu Shio Ramen

Ingrediënten:
arachideolie, eieren, gember, gerookt spek, kippenbouillon, kippenvleugels, kombu, lente-uien, lichte sojasaus, water, melkpoeder, noodles, rode miso, sake, shiitakes, speklappen, wit sesamzaad, yuzusap en zout

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bessenjam, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, broodkruim, ei, kippenlever, knoflook, madeira, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paddenstoelen, rode ui, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, truffelolie, ui en worcestersaus

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Teriyaki wraps

Ingrediënten:
bloemtortilla, bosui, komkommer, roerbakolie, runderreepjes, sesamzaad, shii-take en teriyakisaus

Soort:
tortilla / vlees
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Daksalade

Ingrediënten:
amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Terrine De Boudin Noir

Ingrediënten:
boter, broodkruim, buikspek, eieren, boter, oesterzwammen, olie, paddenstoelen, panko, piment, quatre épices, rood pepertje, room, rucola, ui en varkensbloed

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...