Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Involtini van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, ham, kalfsschnitzels, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat in blik
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Amuse / diner uit Allerkerst: