Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, boter, durum tarwemeel, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gemalen venkelzaad, gember, grof zeezout, honing, komijnzaad, kristalsuiker, maanzaad, margarine, melk, olijfolie, plantaardige olie, tarwebloem, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Istanbul:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept van Antilliaans Eten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood: