34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakkersgistbloemboterdurum tarwemeeleieidooiereiwitgedroogde gistgemalen venkelzaadgembergrof zeezouthoningkomijnzaadkristalsuikermaanzaadmargarinemelkolijfolieplantaardige olietarwebloemzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pide (Turks platbrood)

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Turks / Maleisisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Bagels

Ingrediënten:
bloem, bruine basterdsuiker, droge gist, grof zout, maanzaad, maïsmeel, melasse, moutsiroop, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pittabrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, griessuiker, olie, sesamzaad, water en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zachte simit

Ingrediënten:
boter, durum tarwemeel, ei, gedroogde gist, gemalen mahleb, kristalsuiker, sesamzaad en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Buchaars brood

Ingrediënten:
ei, harde witte bloem, kristalsuiker, nigellazaad, sesamzaad, gist, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen,variant

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, fenegriekzaad, gemalen venkelzaad, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Zachte witte broodjes

Ingrediënten:
droge gist, ei, maanzaad, roomboter, sesamzaad, suiker, tarwebloem, volle melk, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagelvariaties

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, gebakken uitjes, grof zeezout, maanzaad, patentbloem, plantaardige olie, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bagel

Ingrediënten:
ei, gist, honing, maanzaad, moutsiroop, patentbloem, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bagel

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, gist, grof zeezout, kookvocht van aardappel, maanzaad, olie, sesamzaad, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Vlechtbrood (2 broden)

Ingrediënten:
boter, droge gist, eiwit, maanzaad, sesamzaadjes, suiker, tarwebloem, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...