Recept uit De herenkookclub:
Spanse knoflooksoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bruinbrood, eidooier, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, oude kaas en slagroom
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: