Recept uit NAJAT:
Kipvulling voor bastilla
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / pastei
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, curry, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneelstokje, kardemom, kippenbouillon, kokosolie, komijnzaad, specerijen, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Home made:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: