13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroendroge witte wijngedroogde groene peperkorrelsgehaktgerookt spekgroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermuntolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pappardelle uit Arezzo

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bliktomaten, boter, eend, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rauwe ham, salie, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde duiven - piccioni farciti

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, duiven, duivenlever, gekookte ham, peper, rauwe ham, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ossobuco met vinarola recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olijfolie, artisjokken, doperwten, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, bloem, boter, tuinboon, gedroogde groene peperkorrels, gehakt, gerookt spek, groentebouillon, lente-uitjes, munt, citroen, pancetta, pecorino, romeinse sla, salie, sjalot, bleekselderij en wortel

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kalkoen gevuld met kastanjepuree en prosciutto

Ingrediënten:
droge marsala, droge witte wijn, ei, gedroogde salie, gehakt, half-om-halfgehakt, kalkoen, kastanjepuree, kippenbouillon, kippengehakt, cayennepeper, prosciutto, salie, slagroom, bleekselderij, rozemarijn, ui, salie, wortel en boter