Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Witte wijnsaus bij vis
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, maïzena, room, visfond en zout
- Keuken:
- Duits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, cayennepeper, champagne, crème double, crème fraîche, dragon, droge riesling, droge vermout, droge witte wijn, ei, maïzena, peper, prei, room, sherry, sjalot, tomaat, visbouillon, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit De pastabijbel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: