Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, suiker, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van KeukenLiefde:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels: