Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, augurk, bieslook, bleekselderij, citroensap, dille, fruit, knoflook, komijn, kool, kruiden, laurier, olie, olijfolie, sjalot, specerijen, suiker, ui, vet, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: