Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basterdsuiker, bloem, boter, gerookte spekjes, ketjap, knoflook, komijn, kruidnagel, laurier, marjolein, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sambal, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: