Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, basmatirijst, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroenrasp, court-bouillon, doorregen spek, ei, eidooier, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, specerijen, ui, witbrood, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van De Hippe Vegetarier: