Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met paddenstoelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, ei, olie, pastadeeg, peper, peterselie, shiitake, ui, water en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch / noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, dragon, ei, fruit, kervel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, paddestoel, prei, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: