Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Het groot fondue boek:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: