Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandellikeur, amandelschaafsel, amaretto, appel, appelsap, appelstroop, arachideolie, boter, citroenschil, ei, gist, halfvolle melk, kaneel, krenten, olijfolie, peper, slagroom, suiker, veldsla, volle melk, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Yo Kids:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier: