Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, bacon, basilicum, bittere sinaasappel, blauwe rozijnen, bloem, bonen, bonito, boter, bouillon, bronzen venkel, brood, brooddeeg, knoflook, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, room, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: