Recept uit The naked chef:
Focaccia - topping met aardappel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- aardappel, basis brooddeeg, knoflook, olijfolie en rozemarijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, engelse mosterd, extra vierge olijfolie, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rode wijn, salie, slagroom, tijm, ui, witte wijn, worcestersaus, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The naked chef:
Snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Jamie, de basis van het koken: