99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembroccolidonkere sojasauseigemberkipfiletkippenbouillonkorianderkratiemlichte sojasausnam plaoestersausoliepeperrijstazijnrode paprikasesamoliesojasausthaise vissaustomaattomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zoete chilisaus

Ingrediënten:
gemberwortel, kristalsuiker, maïzena, rijstazijn, rode chilipepers, sojasaus, knoflook en witte wijnazijn

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zoete chilisaus

Ingrediënten:
gemberwortel, kristalsuiker, maïzena, rijstazijn, rode chilipepers, sojasaus, knoflook en witte wijnazijn

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Chinese garnalenballetjes

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, frituurolie, garnalen, gember, geroosterde sesamolie, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, rode chilipeper, soja-sesamdip en steurgarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Chow fun met kip

Ingrediënten:
gember, donkere sojasaus, gemberpasta, kipfilet, kristalsuiker, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, rijstnoedels, shaoxing wijn, taugé, knoflook, sesamolie en ui

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Chow fun met kip - OhMyFoodness

Ingrediënten:
gember, donkere sojasaus, gemberpasta, kipfilet, kristalsuiker, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, rijstnoedels, shaoxing wijn, taugé, knoflook, sesamolie en ui

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Tapioca met varkensvlees - sa-koo sai moo

Ingrediënten:
bai pak chee, koolraap, groene thaise chilipeper, tapiocakorrels, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, olie, pinda, prik khee noo, sla, suiker, varkensgehakt, verse koriander en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zoetzure vis

Ingrediënten:
gember, kerstomaat, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, mul, rodewijnazijn, sjalot, snapper, suiker, thaise vissaus en tomatenketchup

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Krokant gebakken krabscharen

Ingrediënten:
citroengras, ei, knoflook, koningskrabscharen, maïzena, rijstebloem, rode peper, rodewijnazijn, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Viskoekjes met komkommerrellish

Ingrediënten:
ei, gember, kabeljauw, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosazijn, komkommer, maïzena, rijstazijn, rode currypasta, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Broccoli met oestersaus

Ingrediënten:
broccoli, chilipepervlokken, gember, maïzena, oestersaus, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, water en witte wijnazijn

Haal meer recepten op...