Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, fruit, gula djawa, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, laos, lombok, olie, peper, rijst, salamblaadjes, santen, trassi, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch uit Een kookboek.:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: