Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, gedroogde peterselie, groente, haasbiefstuk, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, plantaardige olie, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier: