Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, banaan, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, fruit, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rundergehakt, saffraan, sperziebonen, suiker, tijm, ui, vlees, witte wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: