Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, bouillon, brood, citroen, fruit, gember, groente, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, linzen, noten, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, ui, vis, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Wateetons:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: