Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Biefstuk in witte wijn - lombate al vino bianco
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, haasbiefstuk, meiraapje, passata, peper, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bonen, fruit, groente, kaas, knoflook, laurierblad, melk, noten, olie, olijfolie, peper, rundvlees, tijm, tomatenpuree, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Chickslovefood:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: