100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroeneieidooiergistkaneelknoflookmeelmelkolieolijfoliepatentbloempeperplantaardige oliepoedersuikersesamzaadsuikeruivanillesuikervolle melkwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Recept uit Zuur:

Finse Zoetzure Twisters

Ingrediënten:
anijspoeder, appel, appelsap, donkere basterdsuiker, suiker, gedroogde gist, gemalen karwijzaad, golden syrup, melk, nootmuskaat, olie, patentbloem, roggebloem, kruidnagelpoeder, zout en boter

Keuken:
Fins
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:

Zoete hoorntjes

Ingrediënten:
droge gist, eieren, bloem, zout, melkpoeder, melk, olie, roomboter en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Samsun pide - Pide met vier kazen

Ingrediënten:
bloem, durumbloem, ei, feta, gedroogde gist, gorgonzola, groene puntpaprika, kasar semiharde turkse kaas, melk, plantaardige olie, suiker, tomaten en tulum

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Simit - Sesamringen

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, pekmez, plantaardige olie, sesamzaad, slagroom en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Oliebollen

Ingrediënten:
amandelaroma, amandelen, bananen, bloem, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberry's, gist, kokos, melk, olie, poedersuiker, suiker, witte chocolade en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:

Koffiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, aardbeiensiroop, bloem, custardpoeder, ei, frambozensiroop, gist, margarine, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, suiker, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Pannenkoekjes met citroensiroop

Ingrediënten:
bloem, citroensap, crème fraîche, gedroogde gist, olie, oranjebloesemwater, pistachenoten, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Sliders

Ingrediënten:
augurk, cheddar, ei, suiker, boter, ketchup, mayonaise, meel, mosterd, olie, peper, plantaardige olie, rode ui, rundergehakt, sla, zout, gist, witte sesamzaadjes en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Baby trop’

Ingrediënten:
eidooier, maïzena, melk, suiker, boter, gedroogde gist, hagelsuiker, boter, meel, olie, oranjebloesemwater, slagroom, zout en vanillesuiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Broodjes van Mina

Ingrediënten:
anijszaad, bakpoeder, bloem, ei, melk, oranjebloesemwater, sesamzaad, suiker, gist, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Anijs-koffiebroodjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, gedroogde gist, sesamzaad, kaneel, melkpoeder, oploskoffie, oranjebloesemwater, suiker, volle melk, vanillesuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pirosjki

Ingrediënten:
boter, dille, droge gist, ei, half-om-halfgehakt, meel, melk, suiker, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Russisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Dulsepesto en zeewierbrood

Ingrediënten:
bloem, bosui, citroen, droge gist, dulse, ei, mayonaise, nori, olie, olijfolie, suiker, wakame, zeesla, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:

Aardappelkoek met Limburgse kaas en stroop

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, gedroogde gist, limburgse kaas, limburgse stroop, melk, olie, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...