16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselbakpoederbalsamicoazijnbietbotercacaochilipepercitroenraspcrème fraîcheeifruitgehaktgemberpoedergroene aspergekaneelmascarponemelkmuntslagroomsuikerwateryoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Seadas - Zoete ravioli met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, durumbloem, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, honing, patentbloem, reuzel, verse schapenkaas, water en zoete ravioli

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Pizza

Ingrediënten:
artisjok, avocado, bloem, chili-olie, citroen, paprika, gist, ham, honing, mascarpone, mozzarella, olijfolie, pancetta, rozemarijn, tabasco, tomaat in blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Fettuccine

Ingrediënten:
bloem, citroen, dijonmosterd, doperwt, dragon, extra vierge-olijfolie, fettuccine, gerookte forel, groene asperge, honing, lente-ui, littlegemsla, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, roodlof, witlof en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gerookte zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, biet, bloem, citroen, ei, gerookte zalm, groene asperge, honing, melk, mierikswortel, olijfolie, rozemarijn, tuinkers en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
bloem, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, plantaardige olie, ricotta, vloeibare honing en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch / pastei
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Olijfoliecake met mascarpone en vijgen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, citroen, crème fraîche, eieren, honing, lavendel, mascarpone, milde olijfolie, roomkaas, vruchtensap, slagroom, zout, suiker en vijgen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #41

Ingrediënten:
alcohol, aspartaam, bloem, bloemen, cacao, chilipeper, chocolade, citroen, citroengras, dadel, dressing, extra vergine olijfolie, gehakt, gehaktballen, gehaktbrood, gember, olijfolie, groene thee, honing, kaneel, kurkuma, limonade, melk, pindakaas, rietsuiker, rijststroop, tonic, vleesvervanger, water en witte chocolade