Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Thankgivings-kalkoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, kalkoen, kalkoenbouillon, knoflook, salie, sjalot, suiker, tijm en witte wijn
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine boter, bruine suiker, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, kalkoen, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, majoraan, melk, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, runderbouillon, sjalot, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier: