Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gedroogde rozemarijn, kalfsschenkel, knoflook, margarine, peterselie, rode wijn, ui, vleestomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: