Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Tomatensaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, ham, knoflook, laurier, peper, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aalbessengelei, augurk, bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: