34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine suikercitroensapeigembergroenteketjap manisknoflookkokosmelkkomkommerkorianderlente-uioliepalmsuikerpindakaaspinda’splantaardige olierijstnoedelssperziebonentamarindepastauiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchisoep met tofu

Ingrediënten:
donkere sesamolie, groentebouillon, kimchi, koreaanse rode peperpasta, witte kortkorrelrijst, lente-ui, miso, rijstazijn, sojasaus, taugé, zijdetofu en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken mihoen met tofu en prei

Ingrediënten:
droge sherry, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, mihoen, prei, roerbaktofu pittig gekruid, sesamolie, shii-take, taugé en verse koriander

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met garnalen en taugé - tahoe goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, garnalen, hollandse garnalen, ketjap benteng asin, knoflookpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, tahoe, taugé, verse koriander, verse peterselie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / soja
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Pad Thai Van Groenten Met Krokante Tofu

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, knoflook, kool, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, olie, pinda's, rijstazijn, rijstnoedels, sjalot, sojasaus, taugé, tofu, tomatenpuree, water en wortel

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gegrilde tofu spiesjes met ananas-teriyakisaus

Ingrediënten:
ananas, ananassap, bamboe, courgette, maïzena, gehakt, gemberpoeder, gember, gember, graan, groenten, courgette, knoflook, knoflooktenen, kokosbloesemsuiker, koriander, maïzena, maple syrup, olie, paprika, rietsuiker, rode ui, sla, sojasaus, suiker, tapioca, tofu, verse ananas en water

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Grandioze gado gado

Ingrediënten:
aardappel, chinese kool, ei, knoflook, komkommer, koriander, kroepoek, limoen, palmsuiker, pindakaas, radijs, rawitpeper, sesamolie, sojasaus, spaanse peper, tamarindepasta, taugé, tofu, tomaat en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Jamie's gado gado

Ingrediënten:
chinese kool, ei, komkommer, kroepoek, limoenen, nieuwe aardappeltjes, palmsuiker, pindakaas, radijsjes, tomaat, rode peper, rode spaanse pepers, vruchtensap, sesamolie, sojasaus, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse koriander en vissaus

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, donkere sojasaus, groene peper, knoflook, kokosmelk, lente-ui, pindakaas, plantaardige olie, sperziebonen, tahoe, taugé en witte kool

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / soja
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Telor

Ingrediënten:
bawang goreng, bloem, eieren, ei, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokos, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, limoensap, lombok, olie, omelet, pandanbladeren, pannenkoeken, pinda’s, selderij, tahu, taugé, knoflook, uien, water en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...