Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde eieren (Zheng Shui Dan)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shaoxingwijn, shiitake, sojasaus en varken
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bloem, bouillon, donkere sojasaus, eiwit, gember, ketjap manis, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, peper, prei, rijstazijn, sesamolie, sherry, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: