Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Satékroketten - Christine Kraft, 1976
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gember, ketjap manis, kipfilet, kippenbouillon, paneermeel, pindakaas en rode peper
- Keuken:
- Nederlands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bakolie, basmatirijst, bladpeterselie, blanke amandelen, bloem, bouillon, bulgaarse yoghurt, citroensap, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olie, paneermeel, peper, poedersuiker, saffraan, suiker, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van De Hippe Vegetarier: