Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, azijn, bleekselderij, boter, bouillon, cognac, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Lekker Happen: